HOME

JAAAAA ÄNTLIGEN HEMMA!
skönt som fan att komma hem och att få träffa alla :) dock har jag bara träffat Mathilda och Madde än men de är fint de määääd ;)
Nu ska jag slappa som fan hela veckan och chillaxa massor!
Ska lägga in nån elefantbild sen också :D så får ni se hur roligt man kan ha det på kolosseum.
PUUSN

död i minuten.

JAAAA jag har varit sämst på att uppdataera men det är fan inte konstigt. Har man praktik och går upp kl 6 och mockar man elefantbajs så blir man rätt trött på kvällarna. Ni kan ju pröva själv så får ni se hur slut man blir, dock är det så jävla kul så ni får inte testa ;)
Nu är börjar det bli tråkigt för det är bara en vecka kvar :/ vill vara kvar på kolosseum längre!!!
Djuren är så coola och fantasiska och djurvårdarna som jobbar där hittar alltid på något roligt!

Den här helgen började med fredagsmys då käkade vi hemmagjord pizza och käka massa godis :D sagge va också här och hälsa på! MYYS
Lördag morgon gick jag och sagge upp kl 7 för att åka till skolan, vi hade föreningarnas dag och det va kul och gikc bra, förutom att de va lite för lite folk :/ men det va ju inte vårat fel!! Fanns ju en vissa annan person som bestämmde hur mycket vi skulle publicera.. kommer inte bli roligt för henne kan jag lova!
Lördagkvällen fortsatte med att vi körde laserdome :D det va hur kul som helst, men blev skit trött på slutet så det va snabbt hem till sängen och somna på dirr. äntligen fick jag sömn va fan på tiden ;) hah roliga drömmar har jag också hunnit med i helgen men dom tar vi nog sen HAHA!

Puss

KUUULIGT!

Har haft en helt underbar vecka men tung!! Elefanterna, noshörningarna och surikaterna är helt klart skit coooola! :D Det är verkligen skit kul att vara på kolosseum och väldigt tungt, västa träningsvärken i ryggen ;) men de sket man ju i!! ;D alla tunga bajsar, träd och hö blir fan kul när man sedan får klia noshörningar, skrubba elefanter och leka med surikaterna :D och dom som jobbar på kolosseum är alla skit roliga! dom bara skojar och retas helatiden :) men det är ännu roligare att ge igen ;)

Igår firade vi Christoffer som fyllde 18 år, Grattis gubben :D vi hade först jätte trevligt i en lokal där vi åt och firade å drack lite, sedan drogs musiken igång och vi körde järnet ;) vi fick sedan skjuts till Hugos där vi partaaa och de va fan kul och mycket folk va det med.

Idag har jag och Amanda bara legat och kollat på the hills typ, vi drog också en vända till max ;D det va fiiiiiint :)
Idag blir det till att lägga sig tidigt så man orkar upp till praktiken imorn igen, ska bli kul att komma tillbala :D

Pusss

!!

LINKÖPING BY NIGHT!  med miiiiio min mio :D

LÖRDAG!

Idag är det Lördag och imorse kl 7 åkte min sambo till Göteborg så nu är jag hemma själv! :)
Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag nog dra mig mot MIO :D ska tillbringa kvällen i Linköping och kan lova att jag ska käka subway för det var väldigt länge sen!!!
Vi har dock inte bestämt vad vi ska göra men vi hittar nog på något roligt som vanligt ;) kanske skriver sen, PUSS

ibland när man har tråkigt så slutar det såhär...

IKVÄLL GÄLLER DET!

Snart är det dax för IDOL igen! Har fan blivit en liten idolnörd verkar det som. Jag hoppas verkligen att Olle kommer med!! Många bra och hoppas på Minnah för hon är ju KUNG eller DROTTNING mena jag ;)
Håller så klart på Minnah eftersom att min sambo och hon kommer från samma ställe och har jobbat tillsammans i sommar, måste ju hålla på dom man känner igen ju från den lilla hålan ;)

Längtar som fasen till på måndag för då börjar min 3veckors praktik på kolosseum med Milli :) och vi kommer ha så jäkla kul med alla elefanter, noshörningar och surikater + alla roliga djurvårdare som jobbar där! :D

fotot taget av Amanda Liljekvist. Följ henne här: www.frokenliljekvist.blogspot.com


RSS 2.0